מוקד עירוני
הנחיות חירום

"מרוץ רונן" לזכרו של רס"ן רונן פרץ ז"ל

14/02/2017
כמדי שנה, ייערך ביום שישי, 17.2 המרוץ  המסורתי לזכרו של בוגר בית הספר אורט דרסקי עכו ויליד העיר, רס"ן רונן פרץ ז"ל. המרוץ יוזנק בשעה 10:30 בבוקר ממתנ"ס בית היימן
וישתתפו בו תלמידי קרית החינוך אורט עכו, בני משפחה וחבריו של רס"ן פרץ מהשירות הצבאי.
בתום המרוץ ייערך במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי באודיטוריום של בית הספר התיכון אורט דרסקי, טקס לזכרו של רס"ן פרץ שקיפח את חייו בתאונת דרכים. המרוץ השנתי מתקיים בשיתוף המשפחה, עיריית עכו, רשות הספורט העירונית וקרית החינוך אורט עכו.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
חוק סגירת עסקים בערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה
עפ"י החוק, ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 החל מהשעה 18:30 יש לסגור עסקים. חל איסור בפתיחת בתי עינוג, השמעת מוסיקה, מכירת משקאות חריפים והוצאת שולחנות וכיסאות לרחוב. פקחי העירייה ומשטרת ישראל יאכפו את החוק!
יום הזיכרון לשואה ולגבורה
ביום שני, 24.4.17, יום הזיכרון לשואה ולגבורה תושמע צפריה בשעה 10:00 למשך שתי דקות.
עצרת זיכרון ליום השואה והגבורה
תתקיים ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 בשעה 19:45 באודיטוריום בעכו במעמד: רב העיר, הרב יוסף ישר, ראש העיר עכו, מר שמעון לנקרי, יצולי שואה בתכנית: הדלקת נרות זיכרון הקראת שמות קרובי משפחה של תושבי עכו שנספו בשואה הצגה – "חלקת אלוקים" בביצוע תלמידי קרית החינוך אורט עכו נא להצטייד בכיסוי ראש. הדלתות תנעלנה בשעה 20:00 בדיוק