יד לבנים
מוקד עירוני

הפנינג פורים ייערך במדרחוב בן עמי בעכו

1/03/2017
ביוזמת אגף קשרי קהילה בעיריית עכו ובשיתוף מרכז צעירים עכו וגרעין אומץ ייערך ביום ראשון, י"ד באדר תשע"ז, 12 במרץ הפנינג פורים במדרחוב בן עמי בין השעות 10:00-13:00.האירוע יחל בשעה 10:00 בבוקר עם קריאת מגילה בגן העיר עם הקהילה. לאורך הרחוב יהיו הולכי קביים, ליצנים, בובות ענק בליווי מוזיקה והפתעת לילידם. כמו כן, יוקמו דוכני מזון, עמדת איפור מקצועי מיוחד לפורים ועמדת צילום תחפושות. בהמשך יחולקו משלוחי מנות לאורך הרחוב. הציבור מוזמן.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
חוק סגירת עסקים בערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה
עפ"י החוק, ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 החל מהשעה 18:30 יש לסגור עסקים. חל איסור בפתיחת בתי עינוג, השמעת מוסיקה, מכירת משקאות חריפים והוצאת שולחנות וכיסאות לרחוב. פקחי העירייה ומשטרת ישראל יאכפו את החוק!
יום הזיכרון לשואה ולגבורה
ביום שני, 24.4.17, יום הזיכרון לשואה ולגבורה תושמע צפריה בשעה 10:00 למשך שתי דקות.
עצרת זיכרון ליום השואה והגבורה
תתקיים ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 בשעה 19:45 באודיטוריום בעכו במעמד: רב העיר, הרב יוסף ישר, ראש העיר עכו, מר שמעון לנקרי, יצולי שואה בתכנית: הדלקת נרות זיכרון הקראת שמות קרובי משפחה של תושבי עכו שנספו בשואה הצגה – "חלקת אלוקים" בביצוע תלמידי קרית החינוך אורט עכו נא להצטייד בכיסוי ראש. הדלתות תנעלנה בשעה 20:00 בדיוק