יד לבנים
מוקד עירוני

6/03/2017
תלמידים עם צרכים מיוחדים ישתתפו בפעילות ייחודית בפארק האתגרי בעכו במסגרת יום המעשים הטובים (הגדל)
תחת הכותרת "אולימפיאדת המיוחדים" יערכו אגף קשרי קהילה ומינהל הרווחה בעיריית עכו בשיתוף רשות הספורט העירונית, החברה למרכזים קהילתיים בעיר ו"הרוח הטובה" פעילות ספורט ייחודית לבעלי צרכים מיוחדים בפארק האתגרי בעכו במסגרת יום המעשים הטובים.
באירוע שיתקיים, זו השנה השלישית ברציפות ביום ראשון, 19 במרץ בין השעות 13:00-9:00 ייהנו התלמידים מפעילות מותאמת הכוללת בין השאר, קיר טיפוס, גלישה באומגה, סדנאות, תחנות הפעלה שונות כמו "משחקים של פעם", משחקי ספורט, אירובי מדרגה ועוד.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי אמר, כי הוא שמח על כך שהעירייה על אגפיה השונים ויחידות הסמך שלה מובילים אירוע חשוב ומשמעותי זה עבור בעלי צרכים מיוחדים. "כך נראית חברה ישראלית במיטבה", אמר לנקרי, "ואני גאה שאנו נוטלים חלק מרכזי בפעילות המבורכת של 'הרוח הטובה'".
מתנדבים, בהם בני נוער ושחקני קבוצת הפועל עכו יסייעו בהפעלת התלמידים בפעילות האתגרית. האירוע ייערך בחסות תאגיד המים העירוני "מי עכו" ובשיתוף אקי"ם.
תושבים המעוניינים להתנדב ביום זה מוזמנים לפנות לרשות הספורט העירונית 9911402.

הסדרי רחצה בחופי הים בעכו
בשל עבודות לפיתוח הטיילת הדרומית המתבצעות בימים אלה, הרחצה בחוף הארגמן אסורה עד להודעה חדשה. אין להיכנס לחופים ללא שירותי הצלה! הרחצה מותרת אך ורק בחוף הים הצמוד למלון חוף התמרים-רימונים, שם קיימים שירותי הצלה.
חג שבועות שמח לכל תושבי העיר ולכל בית ישראל
לתושבי העיר המוסלמים - רמדאן כרים