הנחיות חירום
יד לבנים
מוקד עירוני

פרס עובד מצטיין מחוזי לשנת תשע"ז הוענק למנהל מחלקת תרבות יהודית בעכו

פרס עובד מצטיין מחוזי לשנת תשע"ז הוענק למנהל מחלקת תרבות יהודית בעכו (הגדל)
מנהל המחלקה לתרבות יהודית בחברה למרכזים קהילתיים בעכו, שמעון דיין קיבל השבוע פרס עובד מצטיין במחוז צפון לשנת תשע"ז על פועלו הרב בתחום התרבות היהודית בעיר.
תעודת ההצטיינות הוענקה לדיין במסגרת כנס שנתי של האגף לתרבות יהודית במשרד החינוך שנערך במלון כינר. את התעודה העניק לדיין מנהל האגף לתרבות יהודית במשרד איתיאל ברלוי.
ועדת הפרס המליצה להעניק לדיין את תעודת ההצטיינות לאות הוקרה והערכה עמוקה לפעילות הענפה והמקיפה בתחומי התרבות היהודית בעכו, ומתוך הערכה ליוזמות הברוכות, להתמדה ולחשיפה למגוון האוכלוסיות השותפות בהן במשך השנה כולה.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי בירך את דיין על קבלת תעודת ההצטיינות ואמר: "דיין מבצע פעילות מבורכת למען ציבור רחב ועושה את עבודתו בנאמנות ובמקצועיות רבה, ואין ראוי ממנו לקבל את הפרס".

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
חוק סגירת עסקים בערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה
עפ"י החוק, ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 החל מהשעה 18:30 יש לסגור עסקים. חל איסור בפתיחת בתי עינוג, השמעת מוסיקה, מכירת משקאות חריפים והוצאת שולחנות וכיסאות לרחוב. פקחי העירייה ומשטרת ישראל יאכפו את החוק!
יום הזיכרון לשואה ולגבורה
ביום שני, 24.4.17, יום הזיכרון לשואה ולגבורה תושמע צפריה בשעה 10:00 למשך שתי דקות.
עצרת זיכרון ליום השואה והגבורה
תתקיים ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 בשעה 19:45 באודיטוריום בעכו במעמד: רב העיר, הרב יוסף ישר, ראש העיר עכו, מר שמעון לנקרי, יצולי שואה בתכנית: הדלקת נרות זיכרון הקראת שמות קרובי משפחה של תושבי עכו שנספו בשואה הצגה – "חלקת אלוקים" בביצוע תלמידי קרית החינוך אורט עכו נא להצטייד בכיסוי ראש. הדלתות תנעלנה בשעה 20:00 בדיוק