הנחיות חירום
מוקד עירוני
יד לבנים

טקס הכנסת ספר תורה לזכר חללי העיר עכו שנפלו על משמרתם בהגנה על העם והמולדת ייערך בעכו

14/03/2017
ארגון יד לבנים בשיתוף עיריית עכו ואגף משפחות והנצחה במשרד הביטחון יקיימו ביום ראשון כ"ח באדר תשע"ז, 26.3.17 במתנ"ס בית העם טקס הכנסת ספר תורה לזכר חללי העיר עכו שנפלו על משמרתם בהגנה על העם והמולדת. הטקס יחל בשעה 16:30 בדברי ברכה וסיום כתיבת אותיות ספר התורה.הטקס ייערך במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי, יו"ר בית יד לבנים בעכו - הגב' אסתר יפה,  רב העיר עכו והמחוז הרב יוסף ישר, סמנכ"ל וראש אגף משפחות ומורשת במשרד הביטחון - אריה מועלם, יו"ר ארגון יד לבנים - אלי בן שם, מנכ"ל ארגון יד לבנים - רחל לניאדו, חברי מועצת העיר, המשפחות השכולות ונציגי הציבור.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
חוק סגירת עסקים בערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה
עפ"י החוק, ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 החל מהשעה 18:30 יש לסגור עסקים. חל איסור בפתיחת בתי עינוג, השמעת מוסיקה, מכירת משקאות חריפים והוצאת שולחנות וכיסאות לרחוב. פקחי העירייה ומשטרת ישראל יאכפו את החוק!
יום הזיכרון לשואה ולגבורה
ביום שני, 24.4.17, יום הזיכרון לשואה ולגבורה תושמע צפריה בשעה 10:00 למשך שתי דקות.
עצרת זיכרון ליום השואה והגבורה
תתקיים ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 בשעה 19:45 באודיטוריום בעכו במעמד: רב העיר, הרב יוסף ישר, ראש העיר עכו, מר שמעון לנקרי, יצולי שואה בתכנית: הדלקת נרות זיכרון הקראת שמות קרובי משפחה של תושבי עכו שנספו בשואה הצגה – "חלקת אלוקים" בביצוע תלמידי קרית החינוך אורט עכו נא להצטייד בכיסוי ראש. הדלתות תנעלנה בשעה 20:00 בדיוק