מוקד עירוני
הנחיות חירום

העיר עכו הצדיעה לגמלאים

15/03/2017
העיר עכו הצדיעה לגמלאים (הגדל)
עיריית עכו בשיתוף מפעל הפיס ואקו"ם קיימו השבוע אירוע הצדעה לגמלאי העיר עכו, יהודים וערבים במתנ"ס בית העם. האירוע נערך במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי, ראשת מנהל הרווחה עדי מקל, ראש המדור לזקן ישראלה בביץ, מנהלת מתנ"ס בית העם לימור שמעוני ומנהלת מתנ"ס בית היימן סיגלית הופרט.האירוע נפתח ביריד שירותים לגמלאים, במסגרתו הציגו חברות סיעוד את שירותיהם והוצגו אביזרי עזר שונים לטובת הקשישים. כמו כן, בלובי המתנ"ס הוצגו יצירות של מרכז יום לקשיש ושל מועדון מופת במגזר הערבי. לאחר מכן נערך מופע מוסיקלי של הזמרים איתן מסורי ואביבה אבידן. ראש העיר עכו שמעון לנקרי בירך את הגמלאים ואיחל להם בריאות ואריכות ימים.

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
חוק סגירת עסקים בערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה
עפ"י החוק, ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 החל מהשעה 18:30 יש לסגור עסקים. חל איסור בפתיחת בתי עינוג, השמעת מוסיקה, מכירת משקאות חריפים והוצאת שולחנות וכיסאות לרחוב. פקחי העירייה ומשטרת ישראל יאכפו את החוק!
יום הזיכרון לשואה ולגבורה
ביום שני, 24.4.17, יום הזיכרון לשואה ולגבורה תושמע צפריה בשעה 10:00 למשך שתי דקות.
עצרת זיכרון ליום השואה והגבורה
תתקיים ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 בשעה 19:45 באודיטוריום בעכו במעמד: רב העיר, הרב יוסף ישר, ראש העיר עכו, מר שמעון לנקרי, יצולי שואה בתכנית: הדלקת נרות זיכרון הקראת שמות קרובי משפחה של תושבי עכו שנספו בשואה הצגה – "חלקת אלוקים" בביצוע תלמידי קרית החינוך אורט עכו נא להצטייד בכיסוי ראש. הדלתות תנעלנה בשעה 20:00 בדיוק