מוקד עירוני
הנחיות חירום

ילדי המועדוניות בעכו השתתפו בפעילות מגוונת בחופשת הפסח

5/04/2017
ילדי המועדוניות בעכו השתתפו בפעילות מגוונת בחופשת הפסח (הגדל)
ילדי המועדוניות בעכו השתתפו השבוע בפעילות העשרה מגוונת לקראת הפסח. הילדים יצאו לטורניר כדורגל ופעילות הישרדות במסגרת פרויקט של עמידר ומפעלות לחינוך. כך למשל, מועדונית חפציבה קיימה סדרות יצירה ופעילות חוייתית לחג, ובמועדונית קורצ'אק התקיימו סדנאות דמיון מודרך לילדים ולצוות.כמו כן, הילדים הגיעו לפעילות הבוקר לפני חופשת הפסח בתפוסה מלאה ונהנו מכל הפעילויות המשמעותיות שהצוות הכין עבורם. ״אני לחייבת לומר שאנו עושים את המקסימום לטובת הילדים ומתאימים זאת לצרכים של ההורים על מנת לסייע", אמרה עדי מקל, ראש מנהל הרווחה, "אני רוצה גם להודות לצוות היקר ולאחל חג שמח לכולם".

פרס החינוך הארצי לשנת תשע"ו יוענק לעיר עכו
חוק סגירת עסקים בערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה
עפ"י החוק, ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 החל מהשעה 18:30 יש לסגור עסקים. חל איסור בפתיחת בתי עינוג, השמעת מוסיקה, מכירת משקאות חריפים והוצאת שולחנות וכיסאות לרחוב. פקחי העירייה ומשטרת ישראל יאכפו את החוק!
יום הזיכרון לשואה ולגבורה
ביום שני, 24.4.17, יום הזיכרון לשואה ולגבורה תושמע צפריה בשעה 10:00 למשך שתי דקות.
עצרת זיכרון ליום השואה והגבורה
תתקיים ביום ראשון, כ"ז בניסן תשע"ז, 23.4.17 בשעה 19:45 באודיטוריום בעכו במעמד: רב העיר, הרב יוסף ישר, ראש העיר עכו, מר שמעון לנקרי, יצולי שואה בתכנית: הדלקת נרות זיכרון הקראת שמות קרובי משפחה של תושבי עכו שנספו בשואה הצגה – "חלקת אלוקים" בביצוע תלמידי קרית החינוך אורט עכו נא להצטייד בכיסוי ראש. הדלתות תנעלנה בשעה 20:00 בדיוק