הפנינג שבועות בגן הזכירון ברחוב בן עמי

תחת הכותרת "כשספורט וקהילה נפגשים" יקיימו אגף קשרי קהילה בעיריית עכו ורשות הספורט העירונית הפנינג שבועות לכל המשפחה ביום רביעי, 16.5.18 החל מהשעה 17:00 ב"גן הזיכרון" ברחוב בן עמי. ההפנינג יכלול פינת חי: פינת ליטוף, מתחם זוחלים, אוהל תוכים, סדנת בועות לילדים, הכנת כריכי בריאות, קליעת סלים, איפור פנים וקליעת צמות, מתנפחים לילדים, קיר טיפוס, "מתקן סומו" וחדרי בריחה. ההפנינג ילווה במיצגים חיים ענקיים, הולכי קביים אומני רחוב ושדרת משחקים בסימן 70 שנה למדינה. במסגרת פעילויות הספורט יוקמו שלושה מקצים של אימוני "סאפ", ופעילות "קיקבוקסינג". ההשתתפות בפעילויות הספורט מותנית בהרשמה מוקדמת ברשות הספורט העירונית 04-9911402. בשעה 18:30 תופיע כוכבת הילדים מיכל הקטנה והמפלצות. את האירוע תחתום בשעה 19:15 כוכבת הנוער נועה קירל. הכניסה חופשית.

תאריך 16/05/2018 17:00 21:00
מיקום גן הזיכרון ברחוב בן עמי