למינהל הרווחה בעיריית עכו דרושים/ות

6/02/2018

עו"ס מט"ל (מרכז טיפולי לנוער)
היקף משרה- 75%.
תיאור התפקיד: איתור בני נוער בסיכון; טיפול בבני הנוער, תוך בניית תוכנית התערבות מערכתית.
דרישות: תואר ראשון בעבודה סוציאלית; רישום בפנקס העובדים הסוציאליים; ניסיון בעבודה עם בני נוער; יכולת עבודת צוות טובה ושעות עבודה גמישות.

עו"ס לתכנית יתד (תכנית לאומית לצעירים במצבי סיכון)
היקף משרה- 75%.
תיאור התפקיד: ליווי פרטני של צעירים וצעירות במצבי סיכון, תוך בניית מענה מותאם למאפייני הגיל של הבגרות הצעירה ובמסגרת תכנית עבודה אישית מותאמת לכל צעיר/ה; פיתוח והפעלה של מערך מענים כולל, ועבודה מערכתית קהילתית; פיתוח תשתיות בין משרדיות ובין מגזריות ברשות והפעלתן במסגרת מנגנונים בין משרדיים ובין מגזריים.

קו"ח בצירוף תעודות והמלצות יש להגיש במסירה ידנית לאגף משאבי אנוש בעיריית עכו עד ה-25.3.18 עד לשעה 12:00. המודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד.