מכרז מס' 7/18 - דרוש /ה רכז/ת תחום תכנון במינהלת להתחדשות עירונית

9/05/2018

תיאור התפקיד:

התפקיד: רכז/ת תחום תכנון במינהלת התחדשות עירונית
כפיפויות: אירגונית למנהל האגף להתחדשות עירונית, מקצועית לאדריכל העיר.
היקף משרה: 100%
דירוג – המח"ר, דרגות – 38-42.

הגדרת התפקיד:
• מיפוי וייזום פרויקטים במתחמים פוטנציאליים להתחדשות עירונית והובלת התהליך התכנוני הכולל.
• ביצוע בדיקות התכנות לפרויקטים, ניהול פניות יזמים למינהלת ובקרה תכנונית להצעות היזמיות.
• עבודה שוטפת מול יזמים, קבלנים, יועצים מקצועיים, אדריכלי ומתכננים.
• בדיקת תכניות מפורטות ותכניות בינוי.
• התעדכנות שוטפת בכל הנוגע לחוקי התכנון והבניה, תקנות וטכנולוגיות בניה הרלוונטיות להליכי התחדשות עירונית והטמעה בתהליכי העבודה.
• איש/אשת הקשר מול התושבים ומול גורמי העירייה הנוספים כגון הרווחה, שפ"ע, חינוך בכל הקשור להליכי התכנון והביצוע.
• ייצוג המנהלת בהליכי שיתוף ציבור לתושבים ולקהלים רלוונטיים.

דרישות התפקיד:
• השכלה – מתכנן ערים (תואר שני בתכנון ערים), אדריכל (תואר ראשון לפחות באדריכלות).
• ניסיון בתחום תכנון ובינוי במגזר הפרטי או הציבורי.
• ידע וניסיון בהליכים סטטוטוריים לתכנון והיכרות עם חוק תכנון ובניה.
• גמישות בשעות העבודה במקרים של כנסי תושבים, פגישות עם תושבים וכו'.
• ניסיון עבודה מול גופי תכנון וביצוע - יתרון.
• ניסיון בתחום ההתחדשות העירונית - יתרון.
• ידע ושליטה בתוכנות מחשוב רלוונטיות לתכנון ומיפוי גיאוגרפי- יתרון.

כישורים אישיים נדרשים :
אמינות ויושרה אישית, רמה מקצועיות גבוהה ויצירתיות תכנונית, ייצוגיות, יחסי אנוש מצוינים, רגישות חברתית, יכולת עבודה בצוות, יכולת עבודה על מספר פרויקטים במקביל, יכולת ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ, שליטה ביישומי אופיס.
קו"ח בצירוף תעודות והמלצות, יש להגיש ידנית במעטפה סגורה עד ה-   23.5.18    בשעה 12:00, באגף משאבי אנוש בעיריית עכו. נא לציין על המעטפה את שם המשרה.  המודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד.