מכרז מס' 40/21 דרוש/ה רכז/ת פיתוח קהילה לאגף נוער וצעירים עכו

הובלת צעירים לייזום והפקת פעילויות קהילתיות
אחריות כוללת על מערך המלגות כולל פיתוח תחום המלגות והרחבתו
עבודה עם שותפים, עמותות וגורמים עירוניים
פעילות קהילתית מוכוונת לפלחי אוכלוסייה שונים.

תחומי אחריות:
ריכוז מערך המלגות של מרכז צעירים
שיבוץ הסטודנטים לפעילות התנדבות בקהילה במסגרת המלגה
בקרה על ביצוע שעות ההתנדבות של הסטודנטים בפרויקטים השונים
תכלול מערך כפרי הסטודנטים בעיר
פיתוח, עידוד וחיזוק  קהילות קיימות וכפרי סטודנטים בעיר.
קשר רציף ופיתוח שיתופי פעולה עם גורמים עירוניים.
הכנת תוכנית עבודה שנתית של פעילויות תרבות וקהילה לצעירים  בהתאם לדרישות הממונה הישיר  והמשרד לפיתוח הפריפריה הנגב והגליל והוצאתה לפועל .
קידום פעילות ברשות להגברת המעורבות הקהילתית של האוכלוסייה הצעירה בעיר וחיזוק תחושת השייכות.
רתימת פעילים חברתיים וצעירים לעשייה קהילתית מאורגנת.
פרסום ושיווק פעולות האגף ופרויקטים לצעירים
השתתפות בהכשרות והשתלמויות של המשרד לפיתוח הפריפריה הנגב והגליל.

דרישות התפקיד:
תואר ראשון – עדיפות לתחום רלוונטי
ניסיון בעבודה חברתית - קהילתית
ניסיון בהפקה וארגון אירועים
היכרות עם עולם התוכן המלגאי והסטודנטיאלי
יכולת ארגון וניהול עצמאי, יוזמה וראש גדול
נכונות לעבוד בשעות לא שגרתיות
יחסי אנוש טובים
ידע בסיסי בישומי מחשב ו-OFFICE
ניסיון בעבודה עם צעירים- יתרון
לעבודה גם בשעות הערב

התאמות
מועמד עם מוגבלות זכאי לקבל התאמות הנדרשות לו מחמת מוגבלותו בהליכי הקבלה למשרה ובלבד שיפרט בטפסי המועמדות שיוגשו על ידו את ההתאמות הנדרשות לו בהליכי הקבלה לעבודה בצירוף מסמכים או חוות דעת מתאימה לעניין זה.

ייצוג הולם
עדיפות בקבלה למשרה תינתן למועמד המשתייך לאוכלוסייה הזכאית לייצוג הולם, אם המועמד הוא בעל כישורים דומים לכישוריהם של מועמדים אחרים, כמפורט להלן:
תינתן העדפה לנשים לפי סעיף 6ג לחוק שיווי זכויות האישה, התשי"א-1951;
תינתן העדפה למי שהוא או אחד מהוריו נולדו באתיופיה בהתאם להוראות סעיפים 173ב' לפקודת העיריות [נוסח חדש];
תינתן העדפה לאדם עם מוגבלות בהתאם לאמור בסעיפים 3 ו-9 לחוק שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות, תשנ"ח-1998. מועמד המבקש לקבל עדיפות בשל השתייכותו לקבוצת אוכלוסייה הזכאית לייצוג הולם מכוח הדין ימסור מידע בדבר השתייכותו לאותה קבוצה.

הגשת מועמדות
יש לצרף להגשת המועמדות את כל המסמכים הרלוונטיים כפי שמעודכן בהגשת המועמדות המקוונת כגון:
טופס הגשת מועמדות
קורות חיים
מסמכים המעידים על השכלה וניסיון בעבודה כמפורט בתנאי הסף למכרז
המלצות
הגשת מועמדות ללא תעודות השכלה ואסמכתאות רלוונטיות המעידות על ניסיון בעבודה, רישיונות מיוחדים או כל אסמכתא רלוונטית אחרת להוכחת עמידה בתנאי הסף כפי שמפורט בדרישות המשרה דלעיל לא תידון והיא תפסל. השלמת הגשת מסמכים לאחר מועד סגירת המכרז לא תתאפשר מעבר ל 3 ימים לאחר המועד האחרון.

הבהרה מגדרית
המכרז נכתב בלשון זכר, אך מופנה לגברים ולנשים כאחד.

קו"ח בצירוף תעודות והמלצות ושאלון מועמד/ת יש להגיש ידנית במעטפה סגורה עד ה-24.102021 בשעה 12:00 באגף משאבי אנוש בעיריית עכו או למיילravit@akko.muni.il. . נא לציין על המעטפה את שם המשרה. המודעה מיועדת לנשים וגברים כאחד.