עשרה עובדים מצטיינים מעיריית עכו קיבלו תעודות הצטיינות

5/09/2017
הגדל
ראש העיר עכו שמעון לנקרי, מנכ"ל העירייה אוהד שגב, סמנכ"ל העירייה קובי שמעוני ויו"ר ועד העובדים יוסי לוזון העניקו בסוף השבוע שעבר בטקס מצטיינים רשותי שנתי שנערך במלון רימונים חוף התמרים תעודות הצטיינות לשנת 2016 לעשרה עובדים על מקצועיות, חריצות ומסירות. כמו כן, הוענקו תעודות הוקרה לעובדים שפרשו לגמלאות. בטקס הוענקו גם תעודות הצטיינות לעובדים מצטיינים מתאגיד המים העירוני "מי עכו" ומהחברה הכלכלית של עכו. את הטקס הנחה בטוב טעם יו"ר ועד העובדים יוסי לוזון.
בטקס השתתפו בין השאר סגן ומ"מ ראש העיר זאב נוימן, יו"ר הסתדרות העובדים במרחב גליל מערבי אשר שמואלי, יו"ר נעמ"ת גליל מערבי עופרה כהן-אלקיים, מנכ"ל החברה הכלכלית של עכו אלברט בן שלוש ומנכ"ל מי עכו דני ספנדי.
ראש העיר שמעון לנקרי בירך את העובדים המצטיינים ואמר, כי הוא שמח לעמוד בראש ארגון שאנשיו פועלים ללא לאות למען קידומה של העיר עכו ולמען רווחת תושבי העיר. לנקרי סקר את הפרויקטים שמבוצעים בימים אלה והוסיף, כי העיר משנה את פניה לבלתי היכר וזאת הודות למקצועיותם ומסירותם של עובדי העירייה ועובדי התאגידים העירוניים. "לקראת השנה החדשה הבאה עלינו לטובה ברצוני לברך את העובדים ואת תושבי העיר בברכת שנה טובה ומבורכת, שנה של המשך עשייה ברוכה והצלחה", אמר לנקרי.
העובדים המצטיינים הם: דוד וילדר ורחל פרטוש – מינהל תפעול ואכיפה;  שושנה אבו – מינהל הכספים; ליאורה ברק וליאת אמסלם – מינהל הרווחה;  עליזה צפיר – מינהל הנדסה; אסתר בן עטר ואזהאר אכרמיד – מינהל החינוך, זאהרה חווא – מינהל כללי; לובה אלכסנדרוביץ – מצטיינת רשותית; ג'מאל סלאח – החברה הכלכלית לעכו; אוסמה גזאוי – מי עכו; ברכות למצטיינים.