דגל היופי לשנת 2017 הוענק לראשונה לעכו

14/11/2017
הענקת דגל היופי (הגדל)

במעמד סגן שר הפנים, ח"כ משולם נהרי הוענק בסוף השבוע שעבר לראש העיר עכו שמעון לנקרי ולראש מנהל תפעול ואכיפה, יניב אשור אות דגל היופי לשנת 2017 על הצטיינות בטיפוח חזות העיר.  דגל היופי הוענק לראשונה לעיר עכו לאחר שזכתה במקום הראשון בתחרות קריה יפה ומקיימת בישראל יפה. התחרות נערכת מדי שנה בקרב הרשויות המקומיות והיא מתקיימת על ידי המועצה לישראל יפה ובשיתוף משרד הפנים והמרכז לשלטון מקומי. הטקס נערך בת"א בהשתתפות יו"ר המועצה לישראל יפה, אברהם כץ עוז, ראשי רשויות, מנכ"ל העירייה אוהד שגב ועובדי מינהל התפעול והאכיפה.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי בירך על קבלת האות ואמר: "העיר עכו משקיעה בשנים האחרונות רבות בשמירה על איכות הסביבה ובטיפוח חזות העיר. ברצוני להודות לעובדי העירייה שעושים את עבודתם במסירות על מנת שהעיר עכו תיראה יפה ומטופחת בכל ימות השנה".
בשנה שעברה זכתה העיר עכו במגן "עשור הצטיינות" על 10 שנים רצופות של זכייה בחמישה כוכבי יופי, והשנה לאחר שקיבלה חמישה כוכבי יופי בציון 100 התמודדה על קבלת דגל היופי וכאמור זכתה בו.