הפנינג חנוכה נערך במדרחוב בן עמי

13/12/2017
הפנינג חנוכה נערך במדרחוב בן עמי (הגדל)

מאות מתושבי העיר עכו השתתפו ביום שלישי השבוע בהפנינג לכבוד חג החנוכה שנערך במדרחוב בן עמי. האירוע שנערך על ידי האגף לקשרי קהילה בעיריית עכו תחת הכותרת "מאירים את בן עמי" יחד עם שותפים רבים כלל פעילויות לילדים, מתנפחים, ציורי פנים, חלוקת חנוכיות וסופגניות. כמו כן, הודלקו נרות החנוכה במעמד רב העיר יוסף ישר, ראש העיר עכו שמעון לנקרי וחבר מועצת העיר רפאל לוזון. באירוע שקצר הצלחה מרובה היו שותפים: חב"ד, מרכז צעירים עכו, ישיבת ההסדר עכו, המכינה הקדם צבאית "אבנר", המתנ"סים, המועצה הדתית, תנועת בני עקיבא, גרעין ברכת אליהו, גרעין אומץ, תרבות יהודית ואל המעיין.

בשנה האחרונה פועל האגף לקשרי קהילה בעירייה בראשות ליזו אוחיון לקידום ועידוד המסחר בעיר, תוך שיתוף תושבים וועד הסוחרים. הפעילות במדרחוב בן עמי מצטרפת לשורה של פעילויות המתוכננות לאורך כל ימות השנה, ביניהן "לילות לבנים", ירידים, תהלוכות ועוד.

בוועד הסוחרים הביעו שביעות רצון מהאירוע והודו לעירייה ולכל הגורמים שהיו שותפים להצלחת ההפנינג.