יום יישובי לזכר רס"ן צפריר בר-אור נערך בעכו

25/03/2018
יום יישובי לזכר רס"ן צפריר בר-אור נערך בעכו (הגדל)
עיריית עכו בשיתוף מרכז הכנה לצה"ל בעיר והחברה למרכזים קהילתיים קיימו השבוע, זו השנה הרביעית ברציפות יום יישובי לזכר סמג"ד גדס"ר גולני, רס"ן צפריר בר-אור ז"ל שנהרג  במהלך מבצע צוק איתן. האירוע נערך בבית הספר אורט דרסקי במעמד ראש העיר עכו שמעון לנקרי, סמג"ד גדס"ר גולני רס"ן ליליס בן מימון, מנכ"ל העירייה אוהד שגב, ראשת מנהל החינוך אורית אסייג, מנהל החברה למרכזים קהילתיים בעכו יורם פוסקליסקי, רכז הכנה לצה"ל, עו"ד עמיחי כהן, בני משפחת בר-אור, חברים ותלמידים. בין האורחים היה גם נציג עמותת "עורב גולני", סא"ל במיל' אליעזר הוליבר.
היום נפתח בטקס קצר שכלל מורשת קרב של קצין גולני על מבצע צוק איתן ועל חלקו של צפריר ז"ל בקרב. לאחר מכן נערך יום ספורט בהשתתפות תלמידי בתי הספר בעיר אשר כלל תחנות ותחרויות פיזיות כמו נשיאת אלונקות, משיכת חבלים, כדורגל ועוד. כמו כן, ברחבת בית הספר התקיימה תצוגה של אמצעי לחימה. בתום יום הספורט נערך טקס מרכזי במהלכו הוענקו גביעים לזוכים.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי אמר, כי העירייה נרתמת לקיים מדי שנה את אירוע ההנצחה לזכרו של יליד העיר עכו. "רס"ן צפריר בר אור ז"ל היה מלח הארץ והוא דמות לחיקוי והערצה", אמר לנקרי.