מוקדים לביעור חמץ

29/03/2018
מוקדים לביעור חמץ (הגדל)

כמדי שנה, במסגרת המאמץ לשמירה על איכות הסביבה תציב עיריית עכו בערב חג הפסח עמדות לביעור חמץ במוקדים מרכזיים ברחבי העיר. העמדות הוכנו על ידי אגף שפ"ע (שיפור פני העיר).
על מנת לאפשר את קיום מצוות החג כהלכתה מחד ולשמור מאידך על איכות הסביבה ריכזו במינהל התפעול והאכיפה בעירייה רשימה של מוקדים לביעור החמץ. העמדות יוצבו בשעות הבוקר המוקדמות ביום שישי, ערב חג הפסח ויפונו לקראת השעה 12:30 בצהריים. בעירייה קוראים לציבור להימנע מהקמת מדורות לביעור חמץ במדשאות, כבישים ושטחי גינון ציבוריים.
להלן המוקדים לביעור החמץ: רח' משה שרת – ליד בית הכנסת המרכזי הספרדי; רח' ז'בוטינסקי – ליד בית הכנסת המרכזי האשכנזי וליד ביכנ"ס של הרב סמדג'ה; הכרם ב' – ליד בית הכנסת "מאור יעקב"; רח' א.בן שושן-פינת פינסקר בשטח הפתוח; רח' החרות – פינת הדס; רח' יהודה הלוי – ליד בית הכנסת רשב"י; גבעת התמרים – ליד בית הכנסת "אהבת ישראל"; בן גוריון – ליד בית הכנסת "עולי הגרדום"; רח' הגאולה – ליד בית הכנסת של סרי; השכונה הדתית – השטח הפתוח; רח' בת שבע – בשטח הפתוח; רח' הבוסתן 3 – בשטח הפתוח; רח' רמח"ל 18 – מול גן נרקיסים; רח' קפלן – ליד בית הכנסת של בעדאש; רח' יהושפט 19 – ליד המועצה הדתית; רח' דוד נוי – ליד בית הכנסת של הרב פרנק; רח' יוסף גדיש; בין שכונת הפיקוסים לשכונת השוטרים; רח' יאנוש קורצ'ק – ביכנ"ס הרב פינטו; בכניסה לשכונת האקוודוקט (מכללה); רח' שביל הגן – ביכנ"ס ברית שלום; ליד ביהכנ"ס של הקווקזים.