עכו חוגגת 71 שנה למדינת ישראל

העיר עכו תחגוג 71 שנה לעצמאות ישראל עם מיטב אמני ישראל. חגיגות אירועי העצמאות יתקיימו ביום רביעי ג' באייר תשע"ט, 8.5.17 בשעה 20:00 ברחבת העירייה עם הכרזת החג על ידי ראש העיר עכו שמעון לנקרי ומופע מרהיב של זיקוקי דינר. בין האמנים שיופיעו השנה בחגיגות נמנים: הזמרים משה פרץ וקובי פרץ. ראש העיר שמעון לנקרי, כי גם השנה ייפתח הפארק האתגרי ביום העצמאות, ה-9 במאי ותושבי העיר ייהנו משימוש במתקני הפארק בחינם. פעילות הפארק תתקיים בין השעות 17:00-10:00 ולטובת התושבים יועמדו גם פינות מיוחדות לקיום מנגלים. הכניסה בחינם לתושבי העיר מותנית בהצגת תעודת זהות.
5/05/2019
עכו חוגגת 71 שנה למדינת ישראל (הגדל)

העיר עכו תחגוג 71 שנה לעצמאות ישראל עם מיטב אמני ישראל. חגיגות אירועי העצמאות יתקיימו ביום רביעי ג' באייר תשע"ט, 8.5.17 בשעה 20:00 ברחבת העירייה עם הכרזת החג על ידי ראש העיר עכו שמעון לנקרי ומופע מרהיב של זיקוקי דינר. בין האמנים שיופיעו השנה בחגיגות נמנים: הזמרים משה פרץ וקובי פרץ. צאת החגיגות תפתח תזמורת כלי הנשיפה של הקונסרבטוריון העירוני בניצוחו של בוריס אקלצ'ק . קטעי הרחובות ויצמן והעצמאות הסמוכים למתחם האירוע ייחסמו לתנועה וחניה החל מהשעה 9:00 בבוקר ביום זה ועד השעה 01:00 בלילה. ראש העיר שמעון לנקרי, כי גם השנה ייפתח הפארק האתגרי ביום העצמאות, ה-9 במאי ותושבי העיר ייהנו משימוש במתקני הפארק בחינם. פעילות הפארק תתקיים בין השעות 17:00-10:00 ולטובת התושבים יועמדו גם פינות מיוחדות לקיום מנגלים. הכניסה בחינם לתושבי העיר מותנית בהצגת תעודת זהות.

ביום שישי שעבר חגגו ילדי הגנים את חגיגות העצמאות בפארק אלי כהן בעיר.