תצוגת אופנה של אנשים עם מוגבלות וללא מוגבלות תיערך בעכו

12/02/2020
תצוגת אופנה של אנשים עם מוגבלות וללא מוגבלות תיערך בעכו (הגדל)

תחת הכותרת "מהפך של הרגשה" יקיים מינהל קשרי קהילה בעיריית עכו בשיתוף קניון עזריאלי והחברה למרכזים קהילתיים בעיר תצוגת אופנה ייחודית של אנשים עם מוגבלות וללא מוגבלות.

האירוע יהיה מונגש וייערך ביום שני, 17.2 החל מהשעה 17:00 בקניון בהשתתפות 25 אנשים שיצעדו על מסלול האופנה. באירוע ייטלו חלק נציגים של עמותות וארגונים שונים, ביניהם "כיוונים", "קהילה תומכת", מרכז למשפחה, מועדון החרשים ועוד.

ביום התצוגה יתקיים יריד מכירה פרי יצירתם של אנשים עם מוגבלות מהעמותות בעיר. בין המוצרים שניתן לקנות: תכשיטים, עציצים, כלי וינטאג', חולצות וכו' בטווח מחירים נגיש החל מ-10 שקלים לפריט. ההכנסות מהמכירה ייתרמו בחלקם לעמותות. בנוסף, ילדי העיר מוזמנים ליהנות מפעילויות שונות כמו: הרקדה, סדנת צמות ואיפור.

במהלך האירוע יתקיים מופע של מקהלת "מעבר לקול" וכן הפעלה לכל המשפחה עם די.ג'י אלי דרעי. האירוע מתקיים בשיתוף מקדם הנגישות בעירייה ארז פורת והסטייליסטית אירה שייר. הכניסה חופשית.

צילום: יוסי אקריש