יניב אשור נבחר לתפקיד מנכ״ל עיריית עכו

26/02/2020
יניב אשור נבחר לתפקיד מנכ״ל עיריית עכו (הגדל)

ראש מנהל תפעול ואכיפה, יניב אשור נבחר בשבוע שעבר על ידי ועד מכרזים לבחירת עובדים בכירים בראשות ראש העיר עכו, שמעון לנקרי לתפקיד מנכ״ל עיריית עכו.
בוועדה ישבו יועמ״ש העירייה, עו״ד כנרת הדר, סגן וממלא מקום ראש העיר זאב נוימן, חבר מועצת העיר חאתם פארס ומנכ״לית עיריית כרמיאל, ד״ר שולה מנחם.
אשור יחליף את המנכ״ל ב-16 שנים האחרונות, אוהד שגב שנבחר בשבוע שעבר לתפקיד מנכ״ל עיריית חיפה. אשור (43), נשוי ואב לארבעה ילדים, בוגר תואר שני במדיניות ציבורית מטעם אוניברסיטת חיפה, החל את עבודתו בעיריית עכו לפני כ-11 שנה בתפקיד מנהל אגף בטחון ובהמשך מונה לראש מנהל תפעול ואכיפה.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי: ״יניב נמצא ראוי לתפקיד המנכ״ל ואני מאמין ביכולותיו ובמקצועיותו הרבה כדי להמשיך את העשייה הברוכה למען העיר עכו ותושביה״.