עיריית עכו בשיתוף מד"א פתחו דרייב אין לבדיקות קורונה בעכו

20/04/2020
עיריית עכו בשיתוף מד"א פתחו דרייב אין לבדיקות קורונה בעכו (הגדל)
לבקשת ראש העיר עכו, שמעון לנקרי נעתרו במגן דוד אדום ונפתח השבוע בחניון החפיר בעכו מתחם דרייב אין – היבדק וסע של מד"א לגילוי חולי קורונה.
המתחם יפעל במשך יומיים רצופים (שני ושלישי) בין השעות 18:00-10:00. המתחם יכלול שני מסלולי בדיקה אשר מיועדים לבעלי תסמינים של חום, שיעול וקוצר נשימה.
בפגישה שהתקיימה בתחילת השבוע בין ראש העיר עכו, שמעון לנקרי לבין מנהל מד"א באזור אשר, אלי פרץ, סגניתו בת שבע גואז, מנכ"ל העירייה, יניב אשור, מפקד השיטור העירוני, פקד וויסאם חיר אלדין ומנהל אגף הבטחון בעירייה, סולטן אבו נימר העלה לנקרי את הצורך הדחוף בפתיחת מתחם היבדק וסע.
"אנו מעריכים את עבודתם המסורה של צוותי הרפואה בכלל ואת של אנשי מד"א בפרט שהיו פורצי הדרך בטיפול במערך הבדיקות לגילוי קורונה", אמר לנקרי. לדבריו, ככל שייעשו יותר בדיקות נוכל לגלות את מספר החולים המאומתים ונדע להתמודד יותר טוב עם המגפה הנוראה. לנקרי ביקש ממנהלי מד"א לפתוח בדחיפות אתר לבדיקות בעיר כדי לסייע בגילוי ואבחון מוקדם של נגיף הקורונה.