עיריית עכו בשיתוף מד"א פותחים בשנית דרייב אין לבדיקות קורונה בחניון החפיר בעכו

23/04/2020
עיריית עכו בשיתוף מד"א פותחים בשנית דרייב אין לבדיקות קורונה בחניון החפיר בעכו (הגדל)

בשבוע הבא ייפתח בפעם השנייה בחניון החפיר בעכו העתיקה מתחם דרייב אין – היבדק וסע של מגן דוד אדום לגילוי חולי קורונה. בכך נעתר מנכ"ל מד"א, אלי בין לבקשת ראש העיר עכו, שמעון לנקרי.
המתחם יפעל במשך יומיים רצופים: ביום ראשון, 26.4.20 בין השעות 18:00-10:00 וביום שני, 27.4.20 בין השעות 17:00-9:00.  המתחם יכלול שני מסלולי בדיקה והוא מיועד לבאים באמצעות כלי רכב בלבד.
במהלך השבוע נלקחו במתחם "היבדק וסע" בעכו כ-700 דגימות. הכניסה למתחם לתושבי העיר עכו בלבד בהצגת תעודת זהות. אין צורך להגיע למקום עם הפניה.
לנקרי הודה למנכ"ל מד"א שנענה לבקשה ואמר, כי הוא גאה בארגון מציל החיים שעובד מסביב לשעון ומוביל את מערך הבדיקות לגילוי קורונה יחד עם משרד הבריאות.
 "אני עדיין סבור שככל שייעשו יותר בדיקות נוכל לגלות את מספר החולים המאומתים ונדע להתמודד יותר טוב עם המגפה", הוסיף לנקרי.