נחנכו מתחמי הכושר וגן קק"ל בפארק אמת המים בעכו

9/11/2020
נחנכו מתחמי הכושר וגן קק"ל בפארק אמת המים בעכו (הגדל)

במעמד ראש העיר עכו, שמעון לנקרי, סגניו זאב נוימן ואדהם ג'מל, מנכ"ל העירייה יניב אשור וראשי המינהל נחנכו השבוע מתחם אימוני הכושר וגן קק"ל שבפארק אמת המים בשיכוני המזרח. הגן ומתחם אימוני הכושר הוקמו בעלות של כשלושה מיליון שקלים והם נפתחו לציבור הרחב, אולם בשל משבר הקורונה לא נחנך המקום. פארק אמת המים כולל מתקני משחקים חדישים לילדים וכן מגרש פטאנק – משחק כדור המשלב טקטיקה, יכולת חשיבה וריכוז. המשחק מתאים לכל גיל. את עבודות הקמת הפארק ליווה סגן מהנדסת העיר, אינג' איגור מאיורסקי. לאחר מכן, נערך סיור של ראש העיר ברחוב שלום הגליל, שם יוקם פארק לבילוי ופנאי בשטח הפתוח שבין הפארק האתגרי לגני רידואן. ראש העיר עכו, שמעון לנקרי: "העיר עכו משקיעה משאבים רבים יחד עם שותפיה בהקמת פארקים לרווחת תושבי העיר עכו, ואני שמח שגם בימים מאתגרים אלה אנו מוסיפים לעיר הירוקה שלנו מרחבים ירוקים".

צילומים: דוברות עיריית עכו