טקס חנוכת גינה קהילתית בשכונת בורלא בעכו

20/04/2021
טקס חנוכת גינה קהילתית בשכונת בורלא בעכו (הגדל)

חברי גרעין ברכת אליהו וכפר הסטודנטים בעכו חנכו השבוע בשיתוף עם עיריית עכו, מוטב יחדיו, החברה למרכזים קהילתיים ומרכזי הנוער בעיר את הגינה הקהילתית בשכונת בורלא.
האירוע נערך במעמד סגנית ראש העיר שרי גולדשטיין, מנכ״ל העירייה יניב אשור, ראשי מינהל בעירייה, מנכ״ל המשרד לחיזוק ולקידום קהילתי, חגי רזניק, מנהל רשת שעלים הרב אליהו בן חיים, אורחים נוספים ותושבי השכונה. בגינה הקהילתית עובדים במשך השבוע קהילת בני המנשה, ילדי ונערי מרכז הנוער בורלא ודיירי השכונה. את הגינה מקימים ומפעילים חברי כפר הסטודנטים של ברכת אליהו בריכוזו של ראובן קדוש, שרון תורג'מן, עוסי"ת ורכזת תוכנית מוטב יחדיו יחדי, תוך הקפדה על הנחיות הגינון. בטקס נשאו דברים מרגשים מנכ"ל המשרד לחיזוק וקידום קהילתי, מנכ"ל עיריית עכו ומנכ"ל רשת שעלים.
ראש גרעין "ברכת אליהו", הרב נחשון כהן,  ברך את השותפים בהמשך עשייה ברוכה.
לאחר דברי הברכה ניטעו שני עצים ונחנכה הגינה הקהילתית.