החשוד זוהה במצלמות עיריית עכו ונעצר לחקירה

26/05/2021
החשוד זוהה במצלמות עיריית עכו ונעצר לחקירה (הגדל)

שני בני מיעוטים נעצרו השבוע בחשד שתקפו על רקע לאומני תלמיד מבית הספר נועם הרצוג שהיה בדרכו לביתו. השניים אותרו במצלמות העירייה והחומר הועבר לטיפול המשטרה. התלונה שהוגשה בליווי אגף הביטחון קיבלה סדר עדיפות עליונה, וראש העיר שמעון לנקרי הורה לתגבר בכוחות אבטחה נוספים את בית הספר לאורך כל שעות הפעילות, וזאת לצד תגבור נרחב של בתי הספר בעיר. כמו כן, ראש העיר הנחה את גורמי החינוך לדאוג בימים הקרובים להסעה הלוך ושוב לכל ילדי בית הספר נועם הרצוג וזאת בתיאום עם ועד ההורים.
בעקבות המקרה, עצרה מערכת החינוך בחברה הערבית בעכו את מהלך הלמידה לטובת רב שיח בנושא אלימות, זאת לנוכח מקרה האלימות. ראש העיר עכו, שמעון לנקרי הנחה את גורמי החינוך בעיר לקיים  דיון בנושא זה בהשתתפות מנהלי בתי הספר בעיר, נציגי משרד החינוך במחוז צפון ורשת אורט ובהובלת ראש מנהל החינוך בעירייה, אורית אסייג.