מרכז שירות לתושב יוקם בצפון הכרם

13/10/2021
מרכז שירות לתושב יוקם בצפון הכרם (הגדל)

מנכ"ל עיריית עכו, יניב אשור וראשי המינהל בעירייה נועדו השבוע עם נציגי התושבים של שכונת הכרם החדשה המתקרבת לאכלוס. במהלך הישיבה שאף נערכה בזום השתתפו
גם נציגי חברת הפיתוח ונציגי הרוכשים.

במהלך הישיבה הוצגו תכניות השכונה בתחומים שונים: הנדסה ותשתיות, בטחון ואכיפה, תפעול, חינוך, פנאי וקהילה. מנכ"ל העירייה הודיע, שכחלק מהיערכות העירייה לקליטת התושבים החדשים, תקים העירייה מרכז שירות לתושב בלב השכונה במטרה להנגשת שירותי העירייה לתושבים וליצירת פלטפורמה לתקשורת ישירה בין התושבים לעירייה, כאשר כל השירותים יינתנו תחת קורת גג אחת.

בין הנושאים שנדונו במפגש שיתוף התושבים היו הקמת מבני ציבור, שטחים ציבוריים פתוחים ופארקים עירוניים, שטחי מסחר, הסדרי תנועה ותחבורה, ניקיון, גינון, שיפור פני העיר ופריסת מערך המצלמות. כמו כן, הוצגה התפיסה החינוכית של העיר והמענים החינוכיים הקיימים והעתידיים לשכונה המושתתות על תפיסה חדשנית ומצוינות.